Gebruikte tarpaulin reclameborden als hoofdmateriaal voor een productlijn van slingers, potten, tassen, etuis en portemonnees. Oude kranten als grondstof voor papier-maché producten zoals vogels, kerstversiering en schalen van papierpulp.

Onze importeur heeft een collectie slimme, duurzame accessoires gemaakt van gerecyclede materialen. Nieuwe producten ontstaan via een unieke samenwerking tussende importeur (concept), de Filippijnse ontwerper (design) en de producent (uitwerking). Op deze manier wordt er optimaal rekening gehouden met de mogelijkheden van het land en de producent. Ieder tarpaulin product is volkomen uniek, doordat steeds weer andere fragmenten zijn gecombineerd. Het resultaat: kleurige stoere producten waarbij amper materiaal verloren is gegaan. De gerecyclede producten zijn zorgvuldig geproduceerd, decoratief en bovenal eerlijk. Daarom werken de ontwerpers samen met lokale producenten die verstand hebben van materialen en technieken. De gerecycled tarpaulin producten worden gemaakt in de workshop van Hanna Blanco in Manilla. Er heerst een ontspannen sfeer en Hanna streeft naar goede arbeidsomstandigheden en een verantwoord inkomen voor haar ongeveer 10 textielmakers.