Als wijkcentrum de Dommel is het op dit moment niet de mogelijk om samen met en voor de buurtbewoners iets te organiseren, dit om het risico om ziek te worden zoveel als mogelijk te voorkomen. Verder zijn ook alle andere evenementen, workshops etc. stil gelegd. We vergaderen digitaal wat al na een week bijna als normaal aanvoelt om te doen.
Na de workshop “we remake it” die we in september hebben gegeven is dit een vervolg wat ook al in de pen zat. Fysiek kan nu niet dus is het een hele uitdaging om de ideeën, vragen en antwoorden te koppelen aan een digitale workshop. Hoe maak je het en wat heb je nodig, hoe breng je het duidelijk over.

Voor mij is het ook een meerwaarde om met oude spullen of resten bezig te zijn zodat mijn eigen fantasie/creativiteit geprikkeld gaat worden. Als we hiermee buurtbewoners in deze tijd een middag ontspanning kunnen bieden en tegelijkertijd er zich bewust van maken dat met een beetje fantasie je iets leuk kunt maken van wat je normaal misschien weg zou gooien dan zijn we een eind op de goede weg denk ik en hebben we een win win situatie.

Sissie Hommersom

Geef een reactie